loader

Η Ακαδημία (GGA) κρατώντας τον πήχη ψηλά, εκπαιδεύει και εξελίσσει τους gamers στα πιο διαδεδομένα έως σήμερα παιχνίδια!
Με εξειδικευμένους εισηγητές, μέσα από οργανωμένα προγράμματα, αναδεικνύει σημαντικά skills που ήδη διαθέτουν και τους ετοιμάζει για τον επαγγελματικό στίβο της τεράστιας βιομηχανίας των Esports.

Παρέχει:

 • Coaching
 • Skills Development 
Video background
Play
shape

Σχετικα με την
Greek Gaming Academy

Η "Greek Gaming Academy" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2014 από τον Υπεύθυνο Σπουδών της "Clever-Net" Δημήτρη Μοναχό και τον συνεργάτη του Ναπολέοντα Γεωργουλόπουλο, gamers και οι δύο από την εφηβική τους ηλικία. Είναι ο πρώτος Coaching-Skills Development Φορέας των Esports στην Ελλάδα και από τους πρώτους σε όλη την Ευρώπη.

 • icon

  00

Στόχος της Σχολής είναι η στήριξη όσων έχουν επιλέξει να μεταφράσουν το χόμπι τους σε επάγγελμα με την προοπτική της εξέλιξης. Είναι η ανάδειξη ταλέντων και η προετοιμασία τους μέσα από ένα δομημένο πρόγραμμα, με σκοπό την απορρόφησή τους στον Επαγγελματικό Χώρο των Esports. 
Ωστόσο, η επίτευξη είναι δυνατή μόνο με την συνειδητή συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου και το αποτέλεσμα δύναται να είναι θεαματικό.
Ο gamer για τον οποίον το “μέτρο” είναι βασική προϋπόθεση στην καθημερινότητα του και η επιμόρφωση του αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο για την εξέλιξή του, έχει πολλές πιθανότητες για μια καλή καριέρα στην βιομηχανία του ηλεκτρονικού αθλητισμού. 

Η GGA σε συνεργασία με την VGL Esports συμβάλλει στην διοργάνωση πρωταθλημάτων, για την ανάδειξη τόσο του ηλεκτρονικού αθλητισμού όσο και των ταλέντων αυτού.

Η Greek Gaming Academy,

 • Γεφυρώνει τη σχέση “Γονέας – Παιδί – Εκπαιδευτικός”
 • Δίνει προοπτική στο χόμπι
 • Εξελίσσει τον gamer στον αυριανό επαγγελματία
 • Αναδεικνύει skills, οφέλη και προοπτικές
 • Μετατρέπει τη φιλοδοξία σε επιδίωξη και τα όνειρα σε στόχους

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Hobby Festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, 14 – 16 Οκτωβρίου 11:00 – 23:00

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στο χόμπι!

Clever-Net & Greek Gaming Academy, βρεθήκαμε ανάμεσα σε πλειάδα εκθετών. Γίναμε μέρος μιας μεγάλης παρέας όπου γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, μοιραστήκαμε, διασκεδάσαμε!

Σημαντική και η παρουσία των συνεργατών μας από την Micsound όπου μέσω του Web Radio, χορηγία της Clever-Net για τη διοργάνωση, ακούστηκαν πολλοί από τους συμμετέχοντες αναδεικνύοντας τις δράσεις τους!

Η Greek Gaming Academy σε συνεργασία με την Λεόντειο Σχολή Αθηνών συνδιοργάνωσαν μία ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Esports: Χάσιμο χρόνου ή επένδυση στo μέλλον;” προσεγγίζοντας με επιτυχία όλες τις πτυχές των Esports.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στο Θέατρο της Λεοντείου Σχολής Αθηνών, με συντονιστές τους Ήβη Δικαίου | CSR & Communications Associate GGA και Μιχάλη Σιγάλα | KMS Productions – Game Space.

Οι ομιλητές,

 • Παναγιώτης Μαμαλής, Εκπαιδευτικός Λεοντείου – Πρόεδρος Αποφοίτων Λεοντείου – Εκπρόσωπος Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας Tipping Point
 • Έφη Κωστίδου, Διευθύντρια Σπουδών CLN & GGA
 • Μάριος Μπιτσικόκος, Pro Gamer – Coach – Streamer – Content Creator – Εισηγητής Σεμιναρίων
 • Βίβιαν Χιονά, Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Ψυχολογία Παιδιού & Εφήβου– Ιδρύτρια του Expat Nest
 • Νέλλη Μπέλκη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας – Εκπαιδευτικός – Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΠΑ
 • Δημήτρης Μοναχός, Μ.S.I.T. & Owner – General Manager CLN & GGA

ορμώμενοι από τα αποτελέσματα σχετικού με το θέμα ερωτηματολογίου, το οποίο απαντήθηκε από 178 μαθητές της Λεοντείου (ηλικίας 13-18 ετών), κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
Με έμφαση στο ότι το ποσοστό μαθητών που παίζουν διαδικτυακά παιχνίδια ανέρχεται στο 93%, αναπτύχθηκε ενδιαφέρον διάλογος με αναφορές τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επαγγελματικό χαρακτήρα των Esports, κατατέθηκαν προσωπικές εμπειρίες και με στοιχειοθετημένο λόγο δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα οφέλη του Gaming αλλά και να αναγνωρίσουν τις επαγγελματικές προοπτικές στην τεράστια βιομηχανία των Esports.
Μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και κηδεμόνων της Λεοντείου, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και εκπρόσωποι του τύπου.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ : Esports: “Χάσιμο χρόνου ή επένδυση στο μέλλον;”

Η GGA σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 19:00, μέσω webinar ενημέρωσαν σπουδαστές με τα σημαντικότερα σημεία των σεμιναρίων,

📌 Concept Art “Προετοιμασία – δημιουργία portfolio κ προβολή στα social media” | εισηγήτρια η Βιβή Μαρκάτου

📌 Ο ρόλος του Mindfulness στα Esports | εισηγητής ο Γιάννης Αγκοπιάν

📌 Esports & Professional Gaming | εισηγητής ο Μάριος Μπιτσικόκος

Δείτε περισσότερα

Η GGA, με θέμα “Το gaming διδάσκεται”, συμμετείχε στο πρόγραμμα δράσεων που είχε ετοιμάσει η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή της 7ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων.
Κατόπιν πρόσκλησης από τον κο Νίκο Γιαννακόπουλο, Κοινοτικό Σύμβουλο 7ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων, ενημερώσαμε εκπαιδευτικούς και μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων για τα οφέλη και τις προοπτικές των Esports.

Δείτε περισσότερα

Esports Management
Εισαγωγή στα Esports: Professional Gaming
Esports Social Media
Gaming: από το Χόμπι στο Επάγγελμα

Gaming: Από το Χόμπι στο Επάγγελμα
Mία ξεχωριστή και ιδιαίτερα ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο αίθριο των νέων εγκαταστάσεων του IST College, στη Λ.Συγγρού.
Η Greek Gaming Academy σε συνεργασία με το IST συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση με θέμα “Gaming: από το Χόμπι στο Επάγγελμα” προσεγγίζοντας, με επιτυχία, όλες τις πτυχές των Esports.
Οι ομιλητές με αναφορές τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επαγγελματικό χαρακτήρα των Esports, αλλά και μεταφέροντας προσωπικές τους εμπειρίες, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Οι τοποθετήσεις τους προβλημάτισαν αλλά και ενθάρρυναν την ανάπτυξη του διαλόγου μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων, ενώ με στοιχειοθετημένο λόγο έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα οφέλη του Gaming αλλά και να αναγνωρίσουν τις επαγγελματικές προοπτικές, στην τεράστια βιομηχανία των Esports. 

“Workshop για… δυνατούς gamers, με… δυνατούς εισηγητές”

Photoshop για να επεξεργάζεσαι τα δικά σου γραφικά και να διαχειρίζεσαι την εικόνα σου
Facebook για να ενισχύσεις τη στρατηγική και τις τεχνικές σου
Coaching-Stream-Gaming σε ένα ξεχωριστό workshop για…. δυνατούς gamers, με… δυνατούς εισηγητές!!

 • 4 ώρες Photoshop                            24 Ιουλίου, 17:30 – 21:30
 • 4 ώρες Facebook                              25 Ιουλίου, 17:30 – 21:30
 • 4 ώρες Coaching-Stream-Gaming   26 Ιουλίου, 17:30 – 21:30 

Συμμετοχή της Greek Gaming Academy στο Education Festival 2016
Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου, Greek Gaming Academy και Clever-Net συμμετείχαν με δικό τους stand στο Education Festival 2016 (Διοργάνωση: Skywalker).
Στο πάνελ ομιλιών του Σαββάτου (13:00-15:00) οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τη συμμετοχή του Διευθυντή Σπουδών, Δημήτρη Μοναχού. Η Θεματική της ομιλίας αφορούσε στις «Νέες Τάσεις και Εναλλακτικές Μορφές Εκπαίδευσης».
Στόχοι του Education Festival 2016:
Η δυνατότητα συνάντησης των αναγκών του εκπαιδευτικού οικοσυστήματος με θεσμικούς και ιδιωτικούς φορείς, άτομα και κοινωνικές ομάδες.
Η ενημέρωση για νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τάσεις και διεξόδους.
Η καινοτομία και η εναλλακτική εκπαίδευση.
Το «Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2016» απευθυνόταν σε:

 • Φοιτητές, πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς
 • Μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
 • Γονείς
 • Άτομα που ενδιαφέρονται για τη Δια Βίου Μάθηση
 • Εκπαιδευτικούς, συμβούλους και coaches
 • Εκπαιδευτικούς και θεσμικούς φορείς, ιδρύματα, κολέγια και οργανισμούς

Παρουσίαση της Greek Gaming Academy, στο Πνευματικό Κέντρο “Γ. Ρίτσος” 25.04.2015

H πρώτη Σχολή για gamers στην Ελλάδα είναι γεγονός και βρίσκεται στο Αιγάλεω.
Ο Εκπαιδευτικός Φορέας “Clever-Net”, πραγματοποίησε στις 25 Απριλίου στο “Γ.Ρίτσος”, την παρουσίαση του καινοτόμου εκπαιδευτικού τομέα “Greek Gaming Academy”, που απευθύνεται στον κόσμο των Esports.
Στόχος της GGA είναι αφενός η ανάδειξη και η στήριξη των ταλαντούχων Gamers, αφετέρου ένα βήμα στην ένταξη των Esports στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, γνωστοποιώντας τα οφέλη και τις προοπτικές εκπαιδεύοντας ανήλικους και ενήλικες.
Την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής, Δημήτρης Μοναχός (Μ.S.Ι.Τ).
Με μότο… “Το Gaming Διδάσκεται”, τον συντονισμό της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Ψιμούλης (M.Sc. Marketing).
Τον λόγο έλαβαν επίσης οι, Δημήτρης Δερπάνης (Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Πιστοποιήσεων Unicert), Τρύφων Κουβόπουλος (Διευθυντής Πωλήσεων της Unicert), Δημήτρης Φαρμάκης και Νίκος Μαστροκόλιας της Εταιρίας Elysium Gaming.
Μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Χριστόγλου, ο Εικαστικός Ιωαν. Σταθογιάννης, Εκπαιδευτικοί, πολλοί νέοι που αγαπούν το Gaming κ.α.

Αν πιστεύετε ότι το gaming αποτελεί,

 • εφαλτήριο επαγγελματικής καριέρας
 • ευκαιρία ανάπτυξης δεξιοτήτων
 • τον ιδανικό συνδυασμό χόμπι – εργασίας
 • την προοπτική ανάπτυξης, εξέλιξης, επιτυχίας
 • την βάση προσέγγισης των “νέων δεδομένων”
 • πρόσβαση σε νέους επαγγελματικούς προσανατολισμούς

τότε έχετε επιλέξει τον σωστό φορέα που θα υποστηρίξει την υλοποίηση των στόχων σας!